View Single Post
Vechi 21.03.2008, 09:11:28
istoica istoica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2008
Implicit

Traditie, atitudinea ta din postarea anterioara, chiar ma mira foarte mult. Adica sa inteleg ca pentru tine nu are importanta cuvantul apostolului Pavel? E ultimul lucru pe care l-as fi asteptat de la tine. Sa incepem sa neglijam Biblia si sa inventam dupa capul nostru nu este accetat de biserica ortodoxa. Dar poate nu am inteles eu bine.
Si de ce generalizezei? Nu asa sunt toate femeile si nici nu au fost asa dintotodeauna.
Societetea de astazi a influentat nu numai femeile in rau, dar si barbatii. Uita-te cati nu sunt in stare de nimic, nici macar sa-si castige existenta, Cati se ineaca in bautura, cati nu-si vad decat de propriile lor placeri pacatoase fara sa le pese de altceva decat de ei.
Cand a zis ca barbatul este capul femeii, apostolul a aratat de fapt randuiala pe care a lasat-o Dumnezeu in viata de familie. Pentru ca daca barbatul este asa cum trebuie, serios, grijuliu fata de familia lui, cautand binele alor lui si binele social este de la sine inteles, ca femeia trebuie sa asculte de el. Citeste te rog scrierile Sf Ioan Gura de Aur pe aceasta tema si cred ca o sa-ti dai seama unde ai gresit.
Reply With Quote