View Single Post
  #495  
Vechi 12.12.2017, 07:07:41
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.02.2015
Mesaje: 1.645
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hurricane Vezi mesajul
Logica sta in felul urmator, tu sustii penticostalii si credinta lor, respectivul acest "vorbit in limbi" al lor. Ti s-a aratat pe fata ca sunt niste bolboreseli si aiureli ce se petrece in randul penticostalilor si tu in continuare negi prin diferite tertipuri si divagari.Toata tevatura asta porneste tocmai de la faptul ca negi pe fata adevarul pozandu-te intr-un om onest.
Asemenea argumente aduc ateii crestinilor: "desi stiinta a dovedit ca blablabla, crestinii continua sa sustina ca exista Dumnezeu. E clar ca nu sunt onesti ci fatarnici". Inca de la prima manifestare a Cincizecimii, au existat carcotasi care pretindeau ca apostolii "sunt plini de must", crezi ca e o mirare ca astazi, dupa doua mii de ani, se spune la fel?

Incerci tu sa-mi explici mie, care am trait personal aceasta experienta, ca darul Duhului Sfant e "boblboroseala si aiureala? Tu, care nu cunosti nici macar ce spun Scripturile pe acest subiect? Si care nici nu ai experimentat personal acest dar al Duhului?

Bazat pe ce?
Pe niste povesti pe care le-ai auzit de la alti ignoranti si pe niste filmulete cu indivizi cu niste manifestari care frizeaza dementa?

Eu sustin ca Dumnezeu Duhul Sfant este si astazi pe pamant si lucreaza printre oameni EXACT la fel ca acum 2000 de ani, fara nicio deosebire. Constientizeaza oamenii de pacat, ii naste din nou, produce rod duhovnicesc in ei, le da daruri si ii ajuta sa traiasca o viata sfanta. Toate cele 9 roade ale Duhului din Galateni 5 si toate cele 9 daruri din 1 Corinteni 12 se manifesta si astazi printre oameni. La fel ca acum 2000 de ani. Nicio deosebire.

Omul care se deschide spre a studia Scritura, spre a experimenta roadele si darurile Duhului, la fel ca in Biserica Primara, va fi fericit. Fie ca este ortodox, protestant sau catolic. Cine decide sa carcoteasca, scormonind prin gunoaie si continua sa sustina ca nu exista lucrare curata a Duhului ci doar falsuri, e treaba lui, acela nu va crede nici daca ar invia cineva din morti.

Last edited by Penticostalul Traditional; 12.12.2017 at 07:32:00.