View Single Post
Vechi 12.12.2017, 11:50:06
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Stim amandoi ca uneori te apuca pandaliie
Da, mă apucă atunci când văd de ce sunteți în stare! de ce vă poate pielea! ca apostolul odinioară...Fapt.17:16...
Deci, ca să facem un mic rezumat,
pocăiții ce și-au zis ei, măi, hai să-i păcălim pe ăștia că noi avem Duhul și darurile Lui. Ați luat Marcu 16 și ați zis că scoateți draci și vorbiți în limbi. Nimic despre băutul otrăvii și luarea în mână a șerpilor! Dacă vreți să vă cred, trebuie să fie tot ”tabloul”, altfel ce prezentați voi nu este original, Duhul sfânt vine plenar, nu doar parțial!
Limbile am văzut, nu probează nefiind semn pentru necredincioși. Exorcizările, la fel, ți-am arătat cum procedați, faceți incantații de tip ocult, cu texte predefinite având iz magic, respectiv vrăjitorie cu sângele Domnului Iisus. De ce zic asta, păi cum să pui demonii să bea sângele acesta minunat și scump care acum se află în Sfânta sfintelor? De unde să ia demonii acest sânge ca să-l bea? Apoi, sângele lui Iisus este pentru noi, la Euharistie noi Îl bem, nu demonii!
Uite, mai pun un exemplu aici, ca să vezi că fenomenul este rampant. Engleză știi, dar clipul este făcut și de doi români, unul din State celălalt din Germania. Vorbesc și ei, traducând.
Ce-ți prezint eu aici, nu găsești în altă parte, așa că fii atent!

https://youtu.be/mqWE6Y97cHA