View Single Post
Vechi 13.12.2017, 16:27:52
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Cătălin, nu stau să mai citesc "explicațiile" tale sforăitoare. Am ajuns la concluzia că nu ești mădular viu al Bisericii. Dacă ai fi fost, ai fi cercetat ce e cu argumetele alea din imnografia Bisericii, ai fi luat o carte să vezi ce cu Marele Sinod de la Moscova s.a.m.d
Am ajuns la concluzia că ești cel mai mare ecumenist de pe acest forum, aș putea spune tipul ideal de ecumenist, tu susții fără să îți seama ecumenismul.
Si eu ma intreb de mult timp ce e in neregula cu tine. La inceput pareai in regula, un credincios obisnuit, care are cateva neintelegeri. Pe parcurs parca ai tot adunat neintelegeri si ma gandesc ca tu nu stii aproape nimic din dogma ortodoxa, dar discuti ca si cum ai intelege cel mai bine. Dar nu cred ca e doar asta, ai si duhul acela al impotrivirii la adevar, adevarul nu are nicio importanta pentru tine, doar daca iti sustine conceptiile. Asa au procedat toti cei ce au preferat mai bine sa fie exclusi din Biserica decat sa renunte la orgoliul lor. Asa cum am mai spus, un ortodox trebuie sa accepte si sa iubeasca adevarul, indiferent daca nu-i place sau nu corespunde conceptiilor lui gresite. Asta si inseamna ortodoxia, credinta adevarata, nu credinta dupa conceptiile noastre.
P.S. Si te rog sa nu ma acuzi pe mine degeaba, cand e vorba de nestiinta ta si respingerea de catre tine a adevarului, din cauza orgoliului. Daca nu sustin ce spune orice preot de prin Madagascar, cum o faci tu, din cauza ca nu intelegi invatatura ortodoxa, nu inseamna nimic, dimpotriva. Prost sunt doar eu ca imi pierd timpul cu tine. Adica tu sustii o minciuna si apoi spui ca eu nu cercetez.

Last edited by catalin2; 13.12.2017 at 16:34:13.
Reply With Quote