View Single Post
Vechi 21.03.2008, 15:08:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de istoica
"Totul,dar absolut totul in viata este determinat si influientat de studiu,inclusiv credinta" Atunci cum ramane cu fariseii si carturarii? Eu cred ca totul este influentat de raportul meu cu Dumnezeu.
Daca tot am deviat de la topic...
Ar trebui sa inteleg ca un tata care a facut numai cateva clase este mai putin bogat spiritual decat fiul care are vreo nu-stiu-cate facultati. Daca ar fi asa, la cat studiu pe cap de locuitor avem la ora actuala, ar trebui sa fim o tara de sfinti. (nu minciuna, nu mandrie, nu furt- pe care cei cu studii putine le fac la nivelul lor. Ceilalti se imbogatesc legal.)
poi zicea Hristos ca daca credintza noastra nu o va depasi pe cea a Fariseilor shi Saducheilor shi Nazarinenilor shi Carturarilor, adica asta inseamna ca toata Cartea pusa in practica, atunci cu nici un chip nu vetzi intra in Imparatzia Cerurilor, caci Credintza indeamna la plinirea poruncilor in aurul intzelepciunii... dar se intreaba Cuvantul Lui Dumnezeu, de unde capata aurul fier? iar mai nou chiar fiere... ca e amestecata cu lenea... am impresia... sau cu spurcaciunile... cine poate shti...???:(:(
Reply With Quote