View Single Post
Vechi 27.12.2017, 17:33:17
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Acel protestant e onest, vede ca nu exista minuni in protestantism.
Ca mai crede si ceva gresit se datoreaza faptului ca, cel mai probabil, nu stie apropae nimic despre ortodoxie
Inseamna ca e prostovan rau, dupa cate mi-l descrii tu pe aici si dupa cum am si eu impresia. Cam degeaba titlurile alea academice. Nu stie aproape nimic, saracu'

Si el nu zice ca nu exista minuni in prostentantism. Asa vrei tu sa citesti, pentru ca ai niste ochelari mai speciali.
Omul spune, bazat de felul lui, ca nu exista minuni NICAIERI. Ca minunile au incetat. Si cu asta basta. Peste tot in crestinism. Dar, da, el e onest in felul lui. Si ar trebui sa fii si tu.
Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Desi tu spui ca doar unii au o parere proasta despre penticostalism, de fapt apropae toti au aceasta parere
Nu am spus nicaieri asa ceva.
Opinia mea este urmatoarea:
Lumea crestina se imparte in trei mari parti: catolicismul, protestantismul si ortodoxia. In general persoanele marginite, dar si unii mai destupati la cap, au o parere buna despre secta lor si o parere proasta despre celelalte doua.
Cei un pic mai obiectivi, mai moderati, vad punctele forte si punctele slabe din comunitatile lor si la fel, din celelalte doua.
Despre vorbirea in limbi contemporana au o parere buna cei care o practica.
Dintre cei care nu o practica, unii au o pare proasta iar altii se abtin.

Asta e parerea mea, te rog nu mai imi deforma afirmatiile!

Last edited by Penticostalul Traditional; 27.12.2017 at 17:42:22.