View Single Post
Vechi 28.12.2017, 18:26:23
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Bob Larson, R. Bonnke, Benny Hinn, Pastor Chris, TB Joshua, Todd White, Paula White, J Osteen, Kenneth Hagin, K. Copeland etc. etc.
Eu, un penticostal nu am auzit decat de unii dintre acesti predicatori carismatici, iar tu, un ortodox, ii stii la perfectie.
In schimb nu ai auzit niciodata despre sfantul (ortodox)Ambrozie iar cand eu iti spun despre el, il suspectezi a fi... montanist.

Nu ti se pare ca ceva e putred in Danemarca?
Citat:
Cine sunt reprezentantii de marcă ???
Poti numi măcar trei ?
Reprezentanti harismatici de marca:
1. Stefan.
Cel mai mare dintre ei, in opinia mea. Facea semne si minuni mari in norod. Era de o intelepciune uluitoare. Saul, viitorul apostol Pavel era mic pe langa el. Probabil, daca ar fi trait, ar fi fost cel mai de seama crestin al Bisericii Primare. Un studiu amanuntit al acestui om al lui Dumnezeu iti va revela o sumedenie de lucruri extraordinare legate de caracterul si lucrarea acestui titan al Bisericii.
2. Apostolul Pavel, cel mai faimos slujitor crestin carismatic. Cu o educatie aleasa, o gandire sistematica, unita cu dorinta fierbinte de a experimenta supranaturalul lui Dumnezeu au facut din fostul Saul din Tars, figura emblematica a crestinismului charismatic, apostolul care a lucrat cel mai mult pentru Domnul, a intemeiat cele mai multe biserici, a scris cele mai multe carti ale Noului Testament.
3. Apostolul Petru. Fost pescar, conducatorul celor doisprezece Apostoli alesi de insusi Domnul Isus. A avut harul sa traiasca ani de zile alaturi de Mantuitorul. L-a vazut traind o viata fara de pacat, l-a auzit vorbind cuvintele vietii vesnice, l-a vazut inviind mortii, umblad pe ape si potolind furtuna. Apostolul Petru a fost un predicator cartismatic, in urma unui singur mesaj de-al lui, se pocaiau mii de oameni. De asemenea facea lucrari mari prin Duhul pana colo incat oamenii puneau bolnavii pe strazi pentru ca macar umbra lui Petru sa treaca peste ei si sa fie vindecati.

Citat:
Sigur nu vrei marturia unei foste carismatice despre exorcizarile făcute la ei ??? A scris un articol fff interesant! Vrei să-l citesti?
Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung un cautator prin tomberoane, ca tine.
Am impresia ca vrei sa ma amagesti si esti aproape la fel de insistent ca satana, insa, spre fericirea mea, gunoaiele chiar nu ma intereseaza.

Daca vrei sa imi dai ceva valoros si curat din Scripturi sau din lucrarea Duhului Sfant contemporana, cu drag. Cu murdarii imbie pe cine vrei, cu mine nu mai incerca! Mie imi place lucrarea curata a Duhului Sfant.

Last edited by Penticostalul Traditional; 28.12.2017 at 18:31:52.