View Single Post
Vechi 29.12.2017, 17:18:52
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

@PT, ar trebui sa iti pun o porecla "SARITORUL", pentru ca eviti si sari peste orice nu iti convine.

Extrem de frumos din partea ta. Insa mi se pare un demers inutil.

Domnule iti spun urmatorul lucru:

Daca este adevarul tau pe care il marturisesti tu curat ca un diamant, atunci loveste tu in el cu ciocanul, zdrobeste-l tu cu mana ta. Pentru ca de este cu adevarat diamant, va rezista.

Si testeaza-ti adevarul in permanenta, tu. Pentru ca daca tu nu iti vei testa adevarul nimeni nu o va face.

Si noi ti-am aratat MAREA TA RUSINE pe care incerci sa o acoperi...

Iti spunem noi, un intreg forum ortodox: esti de toata rusinea, pentru ca aperi o aberatie completa.

Iar aberatia pe care o aperi este "sa pretinzi ca bolborosirea curenta protestanta este "harisma" si lucrare a Duhului Sfant si comunicare cu Dumnezeu.

Rad si curcile de tine, oricine de bun simt intelege de la o posta prostia si enormitatea pe care o aperi.

REVINO-TI !!! Inca mai e timp.

Stii, suport orice protestant care imi insira texte invatate pe de rost si negandite sau citite dupa traducerea Cornilescu.

Dar pe unul care imi bolboroseste si imi spune ca el vorbeste cu Dumnezeu... mai greu; de fapt imposibil.

Bolborosirea tine de ANORMALITATE.

Noi tindem spre NORMALITATE.

Bolborosirea este o stare ANORMALA, care este vanduta ca normala.

NU este normal, nu este in firea omului sa bolboroseasca. Nu poti sa imi vinzi mie ca anormalitatea este normalitate.

Nu este natural, nu este util, nu este firesc, nu este logic, nu existe nici un fel de utilizare logica pentru bolborosire.

Dumnezeu tine de normalitate si nu de aberatie... Dumnezeu promoveaza in toata Scriptura echilibrul si normalitatea si nu aberatia.