View Single Post
Vechi 29.12.2017, 18:13:58
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
[indent]1. Pentru ca ei nu sunt Temelia Bisericii. Pe cand Apostolii sunt. Tu stii acest lucru, doar citesti Biblia in fiecare zi.

Ti-am raspuns prompt, sincer si clar?
Ai gasit un protestant care sa-ti raspunda?
Nu are importanta DOAR temelia.

Noi nu mai suntem la temelie. Temelia a fost acum 2000 de ani in caz ca nu iti amintesti.

Scrie clar in Scriptura pe care o repeti; "Eu ridic Invatatori, Profeti, ... "... Biserica este VIE.

Iar daca Dumnezeu imi pune in fata un om decare sa ascult, si imi arata ca Dumnezeu este cu el, cum i-a aratat si orbului, ce pot sa fac? Sa spun nu?

Cum pot sa desconsider eu un om care FARA ECHIVOC are darurile lui Dumnezeu...??? Pentruca si Paisie Aghioritul si Iosif Isihastul arata fara echivoc ca viata lor este de la Dumnezeu, cu Dumnezeu si in deplinatatea harismelor...

In Vechiul Testament profetii erau ridicati pentru a ajuta Biserica in diferite momente. Si toti erau numiti profeti. Si erau cinstiti la fel pentru ca "Dumnezeu era in ei si cu ei".

De ce nu se aplica aceiasi logica acum, cand noii profeti sunt ridicati de Dumnezeu ? Nu este acelasi DUH al profetiei si acelasi DAR CU EI???

Diferenta intre ei nu este de DAR sau de harisma.

Este de temporalitate si de CONTRIBUTIE IN BISERICA.

ACEIA SUNT MARI PENTRU CA MOMENTUL A FOST MARE.

ACESTIA SUNT NOI DAR POATE LA FEL DE MARI PENTRU CA MOMENTUL ESTE ALTUL...

Aplici masuri diferite aceluiasi Duh de atunci si de acum...