Citat:
În prealabil postat de simpllu
Mă prăpădesc de râs. :))
Dacă dai un simplu click pe sursele citatelor ai să fii surprins! Sursa citatelor este un site Calvin - âCalvin Collegeâ. :))
Adică: http://www.ccel.org/ccel/schaff/anf0...l#P1275_553383
Incredibil cum poÈi pune botul la orice minciună sau, mai exact, la orice sursă care îÈi gâdile convigerile. 
|
O sa fii surprins, dar le-ai incurcat, site-ul citat de mine e ortodox. Tu te referi la alt site, cel pe care l-a dat Adrian ultimul, in care nu e vorba de aceasta problema, sunt date scrierile sfintilor.
Vad ca te-ai intors dupa anul nou cu aceeasi problema care te framanta, sper ca si mai intelept. Iti dau si o veste buna, acum o luna, dupa ce am scris aceste mesaje aici, le-am scris celor de la razboi intru cuvant (actualul cuvantul-ortodox) despre articolul pe care l-ai citat si tu aici, cu interpretarea lui Daniel 7. Inca de la primul mesaj mi-au raspuns ca s-au consulat si cu alti preoti si si-au dat seama ca e un articol gresit, au sters tot articolul. Eu le-am scris sa nu-l stearga, doar sa il completeze cu explicatiile adevarate, dar mi-au spus ca il sterg de tot. Am intentionat sa le scriu tuturor site-urilor care au articole gresite despre acest subiect si despre icoana Sfintei Treimi, dar nu am avut timp pana acum.