Citat:
În prealabil postat de catalin2
O sa fii surprins, calvinii nu au desenat icoana aceea de la manastirea din Sfantul Munte.
|
Tu prezinți cazuri izolate ca și cum ar fi generale. Apoi, acea reprezentare nici măcar nu este în biserică, dar pentru tine nu contează din moment ce există și îți întărește convigerile. Te poți convinge când o să mergi, dacă vrei să aflii adevărul.
Citat:
Iar citatele nu sunt falsificate, ca in cartea stilistilor.
|
:)) Imnografia Bisericii nu e făcută de stiliști, iar tu evident nu mergi la biserică. Dacă ai merge ai pricepe că nu poți să spui una și să pictezi altceva.
Citat:
Vad ca te-ai intors dupa anul nou cu aceeasi problema care te framanta, sper ca si mai intelept.
|
Am renunțat să mai scriu din alte cosideremte, dar nu m-am putut abține să nu comentez calitatea surselor alese de tine.
Citat:
Iti dau si o veste buna, acum o luna, dupa ce am scris aceste mesaje aici, le-am scris celor de la razboi intru cuvant (actualul cuvantul-ortodox) despre articolul pe care l-ai citat si tu aici, cu interpretarea lui Daniel 7.
|
Eu nu am citat aici niciun articol pe acest topic, în niciun caz la cel care te referi. Din nou apelezi la prejudecăți.
Citat:
Inca de la primul mesaj mi-au raspuns ca s-au consulat si cu alti preoti si si-au dat seama ca e un articol gresit, au sters tot articolul.
|
Preoți gen care spun una și fac alta? Mă refer la rânduiala slujbelor, nu la altceva.
Citat:
Eu le-am scris sa nu-l stearga, doar sa il completeze cu explicatiile adevarate, dar mi-au spus ca il sterg de tot. Vezi ce inseamna oameni care iubesc adevarul? Am intentionat sa le scriu tuturor site-urilor care au articole gresite despre acest subiect si despre icoana Sfintei Treimi, dar nu am avut timp pana acum.
|
Succes! Numai că adevărul nu stă în câteva articole de pe internet.