Citat:
În prealabil postat de gpalama
Nu prea te duce mult mintea
|
Eu ti-as sugera sa te lasi de insulte!
Sa dam voie celor care ne citesc sa stabileasca care-i mai prost dintre noi doi.
Citat:
La noi "deschiderea cartii" este considerata ABATERE SI DELICT de catre intreaga ierarhie, nu exista asa ceva in Biserica.
|
Fie nu stii, fie minti cu nerusinare.
In Biserica Ortodoxa EXISTA preoti care "deschid Cartea".
Mult mai multi decat pastorii care vorbesc in limbi fara talmacire.
Citat:
La voi pastorii bolborosesc, lucru considera "manifestare a duhului", bolborosirea se face de catre pastori
|
Singurii crestini care au bolborosit in biserica au fost preotii ortodocsi boscoroditori.
Niciun pastor penticostal nu a bolborosit. Niciodata.
Sunt unii care vorbesc in alte limbi fara talmacire.
Nu cred ca-i stii tu, dar eu recunosc ca exista.
Insa asta este o greseala si Comitetul Executiv al Cultului nu aproba aceasta manifestare.
Citat:
Acum imi zici ca nu faceti asta.
|
Nu am zis ca nu se intampla.
Eu sunt onest, prietene. Si ti-am cerut si tie acelasi lucru. Dar iti este greu.
Se intampla ca in bisericile penticostale sa se vorbeasca public in alte limbi fara talmacire. Insa aceasta este o greseala. In niciun caz nu este o norma si e o afirmatie complet mincinoasa cum ca ar fi ceva oficial.
Oficial este ceea ce afirma Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal.
Oficial este ceea ce declara Marturisirea de Credinta si Statutul Cultului Penticostal.
Iar
MARTURISIREA DE CREDINTA a CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL stabileste dincolo de orice indoiala:
"Darul vorbirii în limbi se folosește potrivit cu cele scrise în 1 Cor. 14:27-28".
Dacă sunt unii care vorbesc în altă limbă, să vorbească numai câte doi sau cel mult trei, fiecare la rând, și unul să tălmăcească. Dacă nu este cine să tălmăcească, să tacă în biserică și să-și vorbească numai lui însuși și lui Dumnezeu.
Ca ai vazut tu prin Canalul tau preferat doi pastori vorbind in alte limbi in neoranduiala, si apoi ii dai tare cu gura ca-i ofical, nu-i decat o impostura.
Vezi ca prin Canalul in care gasesti pastori care gresesc, gasesti si mai multi preoti ortodocsi care deschid Cartea.
Este "deschiderea Cartii" o practica acceptata de Sinodul BOR? NU.
Este "vorbirea in limbi de la amvon" acceptata de Consiliul Bisericesc Penticostal? NU.
Asa ca, nu mai minti!