Citat:
În prealabil postat de simpllu
Bănuiești prost, ți-am, spus de când ai adus argumentul că nu este în biserică, lucru care mi-a fost confirmat chiar de la fața locului. Tu prefeferi să negi. Hai să te lămuresc, reprezenarea se află pe tavanul pridvorului bisericii, acea parte de la intrarea în biserică cu acele coloane
|
Poate nu stii, o biserica este formata din pridvor, pronaos, naos si altar. Toate fac pasrte din biserica. Credeam ca spui ca este in alta cladire, adiacenta. Acum ne-am lamurit, e cum am zis si eu, nu trebuie sa te chinui atat sa demonstrezi acelasi lucru. Ce faci acum, te duci s-o razuiesti, ca asa a scris parintele Pruteanu?
Citat:
..:)) Atotștiutoru lu pește! Din nou dai dovadă că habar nu ai despre ce vorbești. În primul rând te închini icoanelor puse pentru închinare (în general cele puse pe un tetrapod) și nicidecum la toate icoanele sau scenele biblice de pe pereții unei biserici. Era simplu de înțeles pictura pe care ai adus-o în discuție se află pe un tavan din afara bisericii.
|
De obicei un credincios se inchina la intrarea in biserica, la asta ma refeream. Automat te inchini si la acea icoana, ce te faci?
Citat:
În imagine nu scrie nimic.
|
Ba da, scrie.
Citat:
|
Eu ti-am zis ca am impresia ca tu nu intelegi ce am discutat pana acum. N-am zis niciodata ca icoana aceea nu ar fi buna, e chiar reprezentarea Sfintei Treimi (spre deosebire ce unii din cei ce sustin ceea ce spui tu, care spun ca nici aceea nu e icoana Sfintei Treimi, ci Iisus cu doi ingeri).