Citat:
În prealabil postat de simpllu
Am pozat pagina în care se vede că este este editată cu binecuvântarea unui episcop. În loc să faci pe deșteptul, mai bine i-ai scrie Pr. Constantin Jinga să te lămurești ce e cu cartea asta sau ești prea deștept să stai de vorbă cu el?
|
Nici macar preotul nu stiu daca stia ca acea carte este scrisa de niste stilisti, pentru ca pe versiunea in engleza scrie ca e o manastire ortodoxa din SUA (doar n-o sa spuna ca sunt stilisti). Cu atat mai mult episcopul care, probabil, da binecuvantarea bazandu-se pe incredere in cel ce o cere. Ii pot scrie preotului doar ca sa ii spun ca acea carte e scrisa de stilisti si ca acel capitol e gresit, sfintii sustinand altceva. Nu pot sa ma mai lamuresc de un lucru pe care l-am aflat deja. Dar sunt curios ce dovada ti-ar trebui tie ca sa te lamuresti, pare ca acest lucru e imposibil sa se intample. De exemplu, daca Pr. Jinga si-ar da seama ca e gresita cartea si ar confirma asta te-ai convinge? Sau ai continua sa crezi zceleasi lucruri, gasind un motiv pentru care si Pr. Jinga s-ar insela. Cum ai facut si cu stergerea articolului de pe cuvantul-ortodox.