View Single Post
Vechi 12.01.2018, 21:42:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Am pozat pagina în care se vede că este este editată cu binecuvântarea unui episcop. În loc să faci pe deșteptul, mai bine i-ai scrie Pr. Constantin Jinga să te lămurești ce e cu cartea asta sau ești prea deștept să stai de vorbă cu el?
Nici macar preotul nu stiu daca stia ca acea carte este scrisa de niste stilisti, pentru ca pe versiunea in engleza scrie ca e o manastire ortodoxa din SUA (doar n-o sa spuna ca sunt stilisti). Cu atat mai mult episcopul care, probabil, da binecuvantarea bazandu-se pe incredere in cel ce o cere. Ii pot scrie preotului doar ca sa ii spun ca acea carte e scrisa de stilisti si ca acel capitol e gresit, sfintii sustinand altceva. Nu pot sa ma mai lamuresc de un lucru pe care l-am aflat deja. Dar sunt curios ce dovada ti-ar trebui tie ca sa te lamuresti, pare ca acest lucru e imposibil sa se intample. De exemplu, daca Pr. Jinga si-ar da seama ca e gresita cartea si ar confirma asta te-ai convinge? Sau ai continua sa crezi zceleasi lucruri, gasind un motiv pentru care si Pr. Jinga s-ar insela. Cum ai facut si cu stergerea articolului de pe cuvantul-ortodox.
Reply With Quote