View Single Post
Vechi 14.01.2018, 07:44:40
marivas6519 marivas6519 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2017
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Nu mai ai nimic de zis, nene adventist? Ai plecat cu coada între picioare precum mentorul vostru Florin Lăiu. Auzi, deci sufletul lui Iisus dormea, iar dumnezeirea lui Iisus era la Tatăl. Când îl întrebi, unde era Iisus cele 3 zile, dă din colț în colț! Dacă îl întrebi, era Iisus la Tatăl, zice nu, că era în Iad, mort, inconștient. Dacă îl întrebi, Dumnezeu este trei persoane tot timpul, zice că da. Atunci, în cele 3 zile, doar 2 persoane erau conștiente? Zice că nu, fiindcă dumnezeirea lui Iisus era la Tatăl. Deci Iisus era la Tatăl? O, nu, nu era, va răspunde Florin Lăiu, era în mormânt, așteptând Învierea. Și uite așa se învârte în cerc, până când îl oprești și-i zici: omule, m-am săturat de tâmpeniile dumitale și de dogmele adventiste penibile!
""Fereste-te de intrebarile nebune" - 2 Timotei 2:23. Ce vrei sa discut cu dumneata? Despre cate suflete are Dumnezeu!? Cam asta intrebi. Sau sa discut nascociri pe care mi le atribui mie? Sau sa vorbim despre dumnezeul adventist desi eu am dat, in mod clar, versete din Sfanta Scriptura (pe care dumneata nu o cunosti - s-a vazut acest lucru cand ti-am dat versetul despre dezbracarea de dumnezeire a Mantuitorului). Dumneata te certi cu Sfanta Scriptura. Mai bine ai cerceta-o. Apoi, vii sa discutam bazati pe Cuvantul lui Dumnezeu.
Reply With Quote