Citat:
În prealabil postat de simpllu
Am dat ceea ce trebuie văzut și ceea ce Pr. Zaharia a subliniat. Se pare că nu și pentru cei cu o gândure îngustă și rigidă.
|
Eu ma pregateam sa raspund la "esti prost ca noaptea", dar vad ca ai modificat mesajul. E ciudat si amuzant sa spuna asta unul care a dovedit si dovedeste si acum ca nu poate intelege o fraza in romaneste. Sau ai preluat de la neoprotestanti strategia sa rastalmacesti ce scrie si sa interpretezi numai cum iti convine tie. Ambele variante (singurele) nu sunt flatante. Scrie clar acolo ce spune parintele, ca vesticii au reprimit darul vorbirii in limbi. Iar ceea ce descrie acolo e invatatura penticostala despre vorbirea in limbi, faptul ca vorbirea in limbi ar fi foat doar rugaciune. Citeste ce spun susrele ortodoxe inainte sa acuzi de prostii pe altii. Informeaza-te. Si nu-mi mai arunca aiurelile alea pe care le spune orice ecumenist, cu gandirea ingusta si rigida. Asta e un fel de invatatura centrala a ecumenismului, ca invatatura lor inseamna deschidere a mintii, in contrast cu rigiditatea si ingustimea mintii a celor ce nu impartasesc acele conceptii.