Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Si nu e minunat?
Si unde mai pui ca nu ai zis nimic nici despre apostolul Pavel, nici despre sutasul roman Corneliu, nici despre ucenicii lui Ioan si nici despre credinciosii din Corint. Si toti acesti se rugau si ei in alte limbi. La fel ca apostolii. Si ca cei mai multi credinciosi ai Bisericii Primare. Si ca milioane de credinciosi, astazi.
Pentru ca Duhul Sfant are aceeasi putere. Fiindca e Dumnezeu.
|
pai daca eu ca roman, ma rog in chineza (mandarina) are vreo importanta? Conteaza atat de mult in ce limba ma rog, sau ca rugaciunea mea sa fie facuta din inima? Uite ce spune Dumnezeu: "Și a zis Domnul: "De aceea poporul acesta se apropie de Mine cu gura și cu buzele Mă cinstește, dar cu inima este departe..."(Isaia 29-13).Nu conteaza in ce limba te rogi, conteaza doar sa iubesti, asa cum bine relateaza apostolul Pavel: "De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."(1 Corinteni 13:1-2)