Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Pentru cei care zic: "dom'le, io sunt cel mai mare păcătos din lume și asa vreau sa raman in veci, poate, poate ma voi putea mandri cat mai des cu cat de smerit is eu", nu-i necesar.
Pentru cei care vor sa se nevoiasca pe calea lui Dumnezeu, sa lupte cu patimile, să inainteze în cunoasterea lui Dumnezeu și in viata lor de rugaciune, e foarte necesar.
Deci, pentru crestinii nominali nu-i necesar, pentru practicanti, da.
|
vezi ca adaugi in dreptul meu cuvinte pe care nu le-am zis. Am spus ca sunt pacatos si ca nu merit ca Duhul sa se roage alaturi de mine. Da ca vreu sa raman in veci in acesta stare, asa ceva NU am spus. Poate datorita limbilor in care vorbesti tu, ai vazut asa ceva im mesajul meu.
ps: nu stiam ca acesta cale ce duce spre Dumnezeu, e pavata cu vorbirea in limbi straine.
Sa vedem ce spune Biblia:
"Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit;
Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine." (Matei 25: 34-36). Uite ca Imparatul nu pomeneste nimic de vorbirea in limbi, sau ceva de genul: Duh v-am dat si in limbi ati vorbit...