View Single Post
Vechi 21.03.2008, 22:26:41
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
cautarea adevarului si neabaterea de la el, acesta este adevaratul scop al acestor discutii.
Ancah, eu am participat la destule discutii pe tema adevarului "absolut" si cine-l detine dialog purtat cu multi preoti catolici in Italia si am ramas surprins sa aflu ca nu sunt orbiti ci mai degraba sunt prinsi intr-un angrenaj care vine de sus ( "pachet" care este pregatit si pentru noi cei din est) ...si de care nu se pot rupe insa ce simt ei in inima lor este alta poveste asa ca sa nu generalizam si mai bine sa aprofundam si sa invatam de la ei cum au reusit sa supravietuiasca totusi de atitea sute de ani cu aceste "imbunatatiri" ale Papei DE LA EL PUTERE.

As vrea sa vad cum or sa decurga lucrurile la noi... si sigur, in curind, vor apare semnele schimbarilor, daca nu au si aparut,...asta inainte de a-i judeca pe altii.

Eu unul am mare respect pentru ce am vazut si auzit in Italia de la catolicul de rind, inclusiv preotii care fac ce pot in conditiile IMPUSE de Vatican, si din care NU IESI decit in cazul daca renunti la Parohie....deci iti imaginezi ce slalom trebuie sa faci.

Sa vad eu preotii romani cum se vor comporta in aceste conditii, care stati linistiti, ca negresit, dar din pacate, vin!