Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Catalin ai afirmat ca nu are rost sa mai vorbesti cu mine pentru ca sunt lipsit de caracter.
De ce ma tot citezi si imi tot pui intrebari? Te-ai razgandit?
Tot la fel a facut si mister Palama. Eu imi doresc sa discut cu voi, insa daca voi ajungeti la concluzia ca nu vreti sa mai comunicati cu mine, nu ma mai citati si nu imi mai puneti intrebari! Eu, in locul vostru asa as proceda.
Asta mi se pare ca ar trebui sa fie abordarea unui om de caracter.
|
Vorbesti prostii monumentale domnule PT.
REFUZI sistematic sa porti un dialog corect.
Metodologia ta de lucru este clara: evitarea, saritul subiectului, vorbitul despre altceva. Sub nici o forma nu te intereseaza nimic din ce este adevarat si real in fata ta.
Tu ai propria ta metologie de lucru sectara: minciuna si ocolirea sistematica a adevarului, prin orice metode.
Cand iti pun in fata filme inregistrate cara arata nebunia voastra "spui ca nu te intereseaza". Asta este "modus operandi".
Ne vorbesti noua de corectitudine cand tu esti efectiv prin santuri ????
Chiar nu iti esti rusine deloc? Chiar nu mai ai nici un fel de urma de bun simt?
Asta ti se reproseaza de catre toti: lipsa de corectitudine; corectitudinea ta este o aberatie totala, o minciuna sectara tinuta pe post de adevar.
Pe scurt, modul tau de comunicare este "SOLA PT"; adica doar ce ai tu chef.. .
Pacat ca nu iti dai seama ca ai fost reformatat si rescris mental in cultul in care ai ajuns exact pe directiile discursului sectar: ocolirea si evitarea sistematica a adevarului, atunci cand te acuza.
Ai un tipar mental pe care nu il observi, dar care este evident in intregul tau discurs.
Legat de acuzatia ta ca am facut mister: nu poate exista un dialog corect cu sectarii. Ei nu ai nimic de a face cu nomalul logica si corectitudinea unei comunicari corecte. Ei sunt "sectari si SOLA".... sectarii sunt dupa bunul lor plac.
Din cauza asta unica modalitate de a discuta cu ei nu este pe text, pentru ca acolo ajungi sa iti pui un nebun in cap care oricum nu e atent la ce spui si care te va invarti de 10 ori prin intreaga Scriptura ca sa evite sa spuna "ai dreptate"...
Tocmai de asta Hristos nu a intrat in polemica "PE TEXT" cu restul, si le-a demonstrat "PE LOGICA SI PE BUN SIMT" lucruri despre "NORMALUL OMENESC" si cum ca Dumnezeu aplica aceeasi masura a normalului omenesc pe care trebuie sa o REINVATAM.
Degeaba citesti Scriptura cand ti nu ai inteles o boaba...
Esti exact ca ala care a citit si invatat pe de rost o carte in franceza dar el nu stie o boaba din ce scrie in cartea aceea.
Discutia asta cu tine a fost una de clarificare in care tu a trebuit sa te DEMASTI. A fost o demascare personala pe care singur ti-ai facut-p in care ne-ai aratat cine esti, cum gandesti si cum lucrezi.
Pe scurt esti UN SECTAR NEAOS, 100%, care se imbraca intr-o haina de corectitudine si care pleaca pe drum pretinzand ca e oaie.
Faci sector pe aici pe un forum si te minti singur ca ai fi si tu la fel ca noi. Surpriza, nu esti, aroma este specific sectara, oricare ar fi numele tau pe forum.
Pacat ca minciunea si logica sectara te-au acaparat cu totul si ca nu vezi "evidentul si adevarul" care sunt in fata ta...