View Single Post
Vechi 24.01.2018, 16:42:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Eu sunt rautacios si agresiv, Catalin. Trebuie sa-ti fie frica de mine pentru ca nu te voi aplauda cand spui traznai enorme. Cand spui prostii vei fi taxat, asta inseamna ca sunt rautocios si agresiv.
Vad ca recunosti ca esti asa, ceea ce e un lucru bun, desi tu crezi ca e vreo calitate sa fii asa. Ca sa expun mai exact situatia, tu ai intrat pe un forum ortodox si ai incercat, prin agresivitate, sa-ti impui credinta ta (penticostalism si ecumensim), iar cu ortodocsii care vor sa-si pastreze credinta ortodoxa si nu-s de acord cu tine si cu invataturile gresite te comporti in acest fel. Bineinteles, tu crezi ca tu ai dreptate si noi ne inselam, si spunem traznai. Vina nu e in totalitate a ta, trebuie sa-i multumesti si adminului, ca accepta asta. Sper ca nu te gandesti ca i-ar fi frica de tine cuiva, dar nu vor sa-si piarda timpul.
Citat:
Si cu ei, la fel. Le-a mers fulgii.
Pai ce credeau ei, ca isi bat joc de poporul Dumnului si sunt mangaiati pe crestet?
Inca de cand am devenit pe forum am observat ca tu te comporti de parca acesta e forum penticostal. E normal, in aceasta realitate paralela, sa ii "convingi" pe ortodocsii care nu vor sa creada ce crezi si tu.
Citat:
Adminul stie bine ca sunt un gentleman.
Doar scriu de sapte ani pe forumul lui.
Nu mi-a scris niciun mesaj, asa precum aiurea presupui tu.
Chiar tu te plangeai acum cateva zile ca ai fost banat de mai multe ori pe nedrept si nu aveai o parere foarte buna despre admin. E bine ca mi-ai spus ca nu ai fost atentionat, doream sa stiu asta, pentru ca nu stiam daca adminul ii atentioneaza pe unii, fara sa ii baneze. Se pare ca m-am inselat, adminul nu face niciodata asta. Asta spune multe despre admin, nu neaparat despre faptul ca tu ai fi un gentleman, au mai fost si alti "gentlemani" care s-au comportat cu mult mai rau decat tine (tu ai fost doar putin deranjant) si n-au patit nimic.
Citat:
Gresite din perspectiva ta, Catalin.
Dupa tine, toata lumea care nu te aplauda, greseste.
Chit ca e penticostal, catolic, ortodox, mirean, filozof, teolog, ierarh.
Daca nu intra in ce ai inteles tu din crestinism, e totalmente gresit.
E neadevarat ce spui.
Citat:
Nu, Catalin, ultima data ti-am spus sa nu mai vorbesti cu mine, adica sa iti respecti cuvantul.
Asa ai zis, asa trebuie sa faci.
Asa face un barbat adevarat.
Am zis ca nu te mai consider un partener demn si egal de dialog. Raspund la neadevarurile pe care le scrii.
Citat:
Dar, daca tu te-ai razgandit, si iti dai seama ca sunt un tip de caracter cu care nu-ti poti permite sa nu vorbesti, daca iti pare rau si iti ceri iertare asa de frumos, voi continua sa vorbim, fie...
Desi tu m-ai acuzat in mod mincinos de trei ori, eu nu am pretentia sa-ti cer scuze, pentru ca stiu ca nu ai putea face asta, nefiind un tip de caracter. Nu mai avem ce sa vorbim despre subiectul religios, am scris tot ce era de scris, tu doar repeti aceleasi lucruri.