Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Un crestin trebuie sa se comporte la fel, indiferent pe ce forum scrie.
Asa gandeste un om liber, Catalin.
Noi trebuie sa zicem adevarul, in dragoste, fie ca activam pe un forum catolic, ortodox, penticostal, fie pe softpedia. Oriunde scrii, trebuie ca verticalitatea, onestitatea si curajul sa-ti fie prieteni.
|
Eu am spus ca te comporti ca si cum forumul ar fi penticostal, nu faptul ca scrii despre credinta ta, ceea ce e normal. Adica faptul ca incerci sa iti impui credinta si ii ataci pe cei ce nu-s de acord cu credinta ta.
Citat:
Nu se poate spune ca adminul nu atentioneaza.
In alte randuri m-a atentionat pe PM.
|
Eu intelesesem ca nu ai primit nicio atentionare.
Citat:
Eu sunt un gentleman, Catalin, e nenegociabil. Tu iti poti da greu seama de asta, esti subiectiv pentru ca esti direct implicat in polemica. Insa oamenii de pe margine isi dau seama.
|
Depinde ce intelegi tu prin gentlemen. Se pare ca nu doar eu sunt subiectiv, ceilalti spun acelasi lucru. In afara de doua persoane care si in trecut iti luau apararea, in baza conceptiilor comune, ecumeniste. Si eu sunt in asentimentul celor ce spun drepta credinta, e firesc.
Citat:
Eu imi cer iertare daca ti-am adus acuzatii mincinoase. Te asigur ca nu fac asa ceva cu buna stiinta. Mai intai citesc de doua ori ceea ce postez si ma asigur ca spun adevarul. Daca prezinti o singura acuzatie mincinoasa pe care ti-am facut-o, sunt gata sa imi cer iertare si chiar sa primesc orice pedeapsa rezonabila, la alegerea ta.
|
Daca spui iar cu dovada, desi ti-am aratat de fiecare data ce ai facut, e clar cat de sincer esti. Si ca nu valoreaza nimic spusele tale, e aceeasi disimulare pe care o folosesti si in mesaje.