View Single Post
Vechi 22.03.2008, 01:26:49
georgiana_sad georgiana_sad is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Nici in gluma sa nu judecati starea de decadere psihica a unui om,iar din "credinta" nici atata,pentru ca nimic pe lumea asta nu se compara cu imbolnavirea creierului,NIMIC,fiindca acesta face totul posibil intr-o viata de om,chiar si pentru pregatirea sufletului acestuia,iar cei care nu au aceasta problema,nu cred ca se-nvrednicesc de aceast privilegiu datorita faptului ca nu sunt pacatosi,ci poate datorita mai multor factori genetici ori social,dar si de natura spirituala.Uitati-va in jur,cata rautate si cate pacate galgaie in atmosfera noastra omeneasca,si nu toata lumea slabanogeste in puterea psihica.Nu judecati un copil dupa faptele lui,care soarta l-a dus din nu stiu ce motive la diferite situatii,ca pe o frunza care nu-si gaseste locul.Daca acest Dumnezeu al iubirii pe care-l propovaduiti a ingaduit soarta acestui copil atat de cruda,precum pretindeti dupa faptele lui,atunci eu ma dezic de credinta voastra,fiindca refuz sa-l cred pe Dumnezeu atat de CRUD,caci nimic pe pamant nu poate fi mai crud ca moartea ratiunii din om,mai ales a unui om aflat la inceput de drum.
iti dau mare dreptate...mi se pare cel mai tragic sa ai mintea bolnava...as fi preferat sa am orice bolnav(inima,stomacul,plamanii,rinichii) orice boala..as rezista//insa nu mintea sau sufletul!!
Reply With Quote