Nu stii nici Scriptura si nici puterea lui Dumnezeu.
Dar mai mult, de o nerusinare totala este refuzul EVIDENTEI FAPTELOR din fata ta; si cele istorice, si cele de astazi. Asta este nerusinarea maxima pe care a condamnat-o si Hristos.
Citat:
Pentru ca asta e scopul principal rugaciunii in alte limbi: să il măreasca pe Dumnezeu.
|
Rugaciunea face parte din categoria comunicare.
Exista mai multe tipuri de comunicari: cerinta, multumire, cinstire, preacinstire (slavire), si altele.
Comunicarea nu este de un singur sens asa cum il fortezi tu.
Sensul primar al rugaciunii NU este de preamarire a lui Dumnezeu.
Sensul primar este de COMUNIUNE CU DUMNEZEU, CU HARUL SAU.
Rugaciunea ESTE O CALE, prin care omul intra in comuniune prin harul lui Dumnezeu cu EL, cu Creatorul.
Evolutia rugaciunii:
Rugaciunea trece de la vorbire in trup, la rugaciunea in Duh, in care mintea este trecuta intr-o stare de lumina, de contemplatie.
Rugaciunea se trece de la vorbire, in care omul nu este complet atent si constient, la o stare de atentie a mintii, in care mintea urmareste, apoi la urmatoarea stare in ca si sufletul intelege si participa, pana la starea finala in care intreaga fiinta contempla si este cumva rapita si apropiata de Dumnezeu.
Ori nu ai cum sa duci bolborosirea in inima.
Bolborosirea inimii? Nu am auzit de asa ceva...
Te aberezi la maxi, te faci de ras in continuu prin niste prostii care nu au sens, logica, explicatie normala si rationala, nu se leaga normal.
Citat:
La penticostali SE INTELEGE INTOTDEAUNA ce se vorbeste in limbi.
Cand este rugaciune, intelege Dumnezeu.
Cand este mesaj, inteleg oamenii, prin darul talmacirii limbilor.
|
Halal sa-ti fie. Minti pe fata dar ascunzi minciunea foarte elegant sub forma de adevar.
"Bolborosim", si doar Dumnezeu stie ce e acolo, pentru ca pe El il slavim.
1.
Poti te rog sa-mi spui cand Dumnezeu v-a confirmat bolborosirea ca fiind vorbire cu El???
2.
Poti te rog sa-mi spui cand a raspuns Dumnezeu la vreo bolborosire a voastra?
3.
Este o mare enigma ce zici tu aici: de 100 de ani, voi penticostalii bolborositi.
Si nici unul dintre voi nu stie ce a zis...
Te intreb si eu acum @PT: daca as zice "bal, bal bal, lalala, bal, la", si ti-as spune sa imi raspunzi, ce raspuns as primi de la tine???
Pentru ca exact acest lucru il spuneti voi lui Dumnezeu: balbal si lalala.