Si daca tot acuzi pregatirea si restul si la mine si la altii.
Chiar crezi ca e important ca tu arunci cu citate din Scriptura pe banda rulanta?
Este irelevant. Avem sfinti care au studiat de 10 ori peste tine si care CU DESCOPERIRE de la Dumnezeu au spus clar invataturi pentru Biserica.
Si Hristos a spus evreilor suficiente, cei care au vrut sa le auda au auzit, si nu a citat din VT decat de foarte putine ori, tocmai pentru a nu intra intr-o disputa pe fraza si pe cuvant ci pe sens, exact in punctul in care evreiii aveau cele mai mari lipsuri.
Evreiii stiau pe de rost VT, insa nu stiau sensul lui... tocmai pentru ca nu lucrau milostenia si iubirea.
La fel esti si tu, recitator profesionist din Scriptura, care nu stie o boaba despre Adevar.
Si in aceeasi situatie in care noi venim si iti explicam sensul lucrurilor, dar nu vrei sa asculti.
De fiecare data cand vorbesc stiu ca am invatatura Bisericii in spate. Nu mi-e rusine si nu ma sperie 100 de citate intelese si interpretate gresit de tine, aruncate ca fiind "scrie in Scriptura". Te anunt ca Scriptura scrie una si voi faceti ce vreti cu ea, la fel ca fariseii si fatarnicii din VT. Ati facut ce ati vrut cu Scriptura. Noi am ascultat de Sfintii trimisi de Dumnezeu pentru luminare, de apostolii lui Hristos.
Noi ascultam de DUHUL SFANT care se salasluieste in oameni. Nu putem necinsti pe Dumnezeu care este in acestia care au invatat in Biserica.
Last edited by gpalama; 11.02.2018 at 21:27:00.
|