Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Cel care vorbeste in limbi nu vorbeste oamenilor ci lui Dumnezeu, spune Apostolul Pavel.
Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... prorocie, Catalin?
Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... invatatura, Catalin?
Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... cunostinta, Catalin?
Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... descoperire, Catalin?
Cand omul ii vorbeste lui Dumnezeu, el face UN SINGUR lucru: se roaga.
Omul nu poate sa-i spuna lui Dumnezeu altceva decat rugaciune.
Oricine pricepe treaba asta.
Insa tie nu-ti iese la socoteala.
Esti in stare sa zici chiar ca omul ii proroceste lui Dumnezeu, ca il invata pe Dumnezeu.
Tu chiar nu iti dai seama ce enormitati spui?
|
Vad ca ai inceput sa creezi o poveste, doar pe baza invataturii gresite a penticostalilor si sa-mi reprosezi mie ca n-o cred. Eu ti-am zis ca tu confunzi forumul cu unul penticostal si crezi ca vorbesti cu penticostalii din cultul tau. Am dat raspunsul detaliat in mesajul precedent, acolo nu e vorba de nicio rugaciune, ci de vorbire in limbi. Dar tu eviti de fiecare data sa dai raspunsul la ceea ce te-am intrebat, pentru ca, probabil, ti-ai dat seama ca nu exista niciun raspuns, e o contradictie in ceea ce incearca sa spuna penticostalii.
Asadar, astept raspunsul la intrebarea DE CE ERA NEVOIE DE TALMACIRE DACA CEI CE VORBEAU IN LIMBI SPUNEAU DOAR RUGACIUNI? Ti-a scris-o cu litere mari ca sa nu spui ca nu ai vazut-o. Nici nu mai comentez faptul ca tu contrazici ce spune Sfantul Apostol despre vorbirea in limbi si ce se comunica prin aceasta.