View Single Post
Vechi 20.02.2018, 20:51:21
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca aveai de la inceput un raspuns penticostal sunt sigur ca il dadeai, nu il ocoleai atat.
Nu ma cunosti. Eu stiu ca vorbirea in limbi este atat rugaciune cat si mesaj de peste 20 de ani, atunci cand am studiat in profunzime 1 Corinteni 14.
In profunzime inseamna verset cu verset si cuvant cu cuvant.

Ti-am spus de vreo saptamana, daca nu si mai mult ca iti raspund la intrebare dupa ce spui tu ce este vorbirea omului cu Dumnezeu, daca nu este rugaciune.
Insa cand am vazut clar ca-ti este frica sa raspunzi la intrebarea mea, ti-am raspuns imediat, clar si concis. Dupa cum ti-am promis
Citat:
Acum spui ca vorbirea in limbi nu e doar rugaciune, cum ai sustinut pana acum. Deci nu e doar vorbire cu Dumnezeu, cum ai sustinut pana acum, pot fi si alte lucruri, mesaje catre Biserica.
Esti tu neatent si inventezi cuvinte. Eu niciodata nu am afirmat ca vorbirea in limbi ar fi DOAR rugaciune. Termenul "doar" nu a existat niciodata in prezentarile mele.
Citat:
Peste tot scrie de vorbire in limbi. Acolo nu spune de rugaciune, ca era usor sa scrie rugaciune.
Spune exact acest termen "rugaciune", Catalin. In Biblia ta, ortodoxa.
Dar tu nu il vezi. Nu ai cum sa-l vezi. Omul nu vede decat ceea ce este pregatit sa vada. Chiar daca citesti cev in Biblie, nu ai voie sa interpretezi si sa intelegi ce scrie.

Dar nu iti dau versetul mura in gura. Te las sa mai citesti, sa studiezi.
Eu inca mai am credinta ca vei avea curajul sa citesti Biblia si sa crezi ceea ce, negru pe alb, citesti in ea.
Doamne ajuta!