View Single Post
Vechi 21.02.2018, 20:45:56
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Doamne ferește, de ce crezi că vreau să dau în tine?
Dacă tu nu crezi că vine <obiectiv> sfârșitul lumii și te vei întâlni cu Hristos la Judecata unde oile vor fi de-a dreapta iar caprele la stânga, ia aminte că vei experimenta sfârșitul lumii <subiectiv> când te vei întâlni cu Hristos la judecata ta. Iată că pocăința e necesară, sfârșitul lumii experimentându-l negreșit într-un fel sau altul.
dupa cum a scris PT, si bossu' a fost de acord cu el, este o conditie sine qua non a credinciosului in Iisus. deci, din pacate as putea spune, nu are de-a face cu mine. tot ceea ce sper, legat de credinta, e ca in momentul ala, inexorabil, sa am taria de acum si sa stau drept, daca o sa am sansa miraculoasa sa ma intalnesc cu divinitatea.

cred ca nu a existat om care sa nu spere ca exista ceva dupa moarte, cred ca si cel mai acerb ateu avea sau are undeva un licar, o scanteie, de dorinta.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote