View Single Post
Vechi 18.10.2006, 20:56:31
Rafail Rafail is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.10.2006
Implicit

De ce cred in Dumnezeu ?
Am fost botezat ,am primit toate cele cuvenite in Biserica,parintii megeau la Biserica des si ma luau si pe mine ,chiar daca mie imi era gandul in alta parte.
Am crescut si tot nu intelegeam pe cine iubesc .
M-am casatorit,au venit copii,au primit si ei increstinarea si eu tot nu intelegeam pe cine iubesc sau mai bine spus nu-mi bateam capul sa inteleg cine este Dumnezeu.
Am inceput sa citesc Biblia cu atentie si nu ca pe o carte obisnuita ,dar tot degeaba ,nu intelegeam cine este Dumnezeu.
Am primit cele Bisericesti pentru ca asa am vazut ca fac parintii mei,asa am vazut ca fac majoritatea oamenilor dar nu stiam de ce fac acest lucru ,chiar daca m-i se explica eu tot nu intelegeam de ce ma inchin la ceva nevazut.
Am incercat sa inteleg pentru ce merg eu la Biserica,cui ma inchin eu si cine este acela caruia ma inchin pentru ca eu nu-l vedeam ,ma tot uitam prin Biserica poate va aparea si il voi vedea.
M-am uitat pe pereti,vedeam icoane , l-am vazut pe Iisus Hristos dar doar pictat .
Eram ca un om ratacit intr-o padure care incearca sa iasa dar nu poate ,ma tot invarteam prin padure si eu tot nu gaseam drumul catre iesire.
La un moment dat mi-a aparut cineva in cale ,nu stiam cine este pentru ca eu tot nu-l vedeam ,nu mi-a spus cine este,dar mi-a spus doar ca ma iubeste si mi-a aratat acest lucru in toata viata mea de pana acum.
Acum cand il iubesc pe Dumnezeul meu cu toata fiinta mea nu pot judeca pe nimeni ca nu la cunoscut pe Dumnezeu inca ,deoarece si eu daca nu era El nu stiam cum este.
A crede in Dumnezeu este un har,un dar daruit de Dumnezeu insasi.
Este o virtute sa ai credinta in Dumnezeul tau si aceasta este oferita de Dumnezeu in mod special.
Toate cele bune !
Reply With Quote