Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Insa daca domnul Catalin prezinta aici o postare a mea in care am afirmat ca vorbirea in limbi este doar rugaciune, imi cer iertare de la el. Imediat, cu umilinta si fara comentarii.
|
Eu ti-am dat dovezile, dar tu continui sa minti in continuare, cu textul in fata.
In acest mesaj eu ti-am scris ca cel ce vorbeste in limbi poate sa spuna o proorocie, o invatatura, o cunostinta sau o descoperire.
https://www.crestinortodox.ro/forum/...postcount=1366 Si ce spui tu in acel mesaj, ce-mi raspunzi? Ca spun enormitati, ca vorbirea in limbi e rugaciune, nu poate si proorocie sau invatatura. Ca toti pot pricepe asta, in afara de mine. Ca dupa doar cateva zile sa spui ca vorbirea in limbi poate fi si proorocie, invatatura etc. Si, culmea, culmilor, sa ma acuzi pe mine ca mint, ca tu nu ai sustinut asta.
Arati care e adevarata fata a penticostalilor (unii din ei, conducatorii), vor doar sa pacaleasca oamenii, sa-i amageasca. Din pacate suntem printre primele tari din lume ca numar de penticostali, amagiti saracii de aceasta falsa credinta.