View Single Post
Vechi 08.03.2018, 12:32:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Palama, in afara de incercarea nereusita a decredibilizarii mele, ce altceva mai urmăres™ti cu filozofeala asta fara noima?
Incearca sa te concentrezi, te rog!
Gpalama are perfecta dreptate, tu nu discuti despre ceea ce se screi in mesaje, intotdeauna ironizezi si iti bati joc de cei cu care vorbesti, astea sunt arguementele tale. Nu doar cu mine ai facut asta, ci cu toti ortodocsii cu care ai vorbit si care te-au contrazis. Adica gpalama, ursu, stefan florin, ai fost arogant si agresiv. De caeea ti-am spus ca te comporti ca pe un forum penticostal, iti bati joc de ortodocsi. Cu ingaduinta adminului, desigur, el apreciaza astfel de comportamente.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Daca reusesti sa te mai aduni putin, incearca mai apoi sa comentezi raspunsul "preotului".
Intelegi ceva? Ce vrea sa spuna preotul, raspunzand la intrebare cu o alta intrebare? Cumva recunoaste ca nu s™tie? Sau?
Am mai observat ca repeti cu altii ceea ce noi am mai discutat si ti-am explicat. Parintele Cleopa nu se contrazice acolo, doar ca tu nu intelegi frazele simple, in afara de a ataca pe cineva nu intelegi prea multe. Acolo spune ca nu e adevarat ce spun penticostalii, ca nu-i intelege nimeni, pentru ca la Pogorare erau intelesi de cei de alte neamuri. Parintele da explicatii mai amanuntite intr-un alt pasaj, in partea a 4-a a mesajului lui gpalama. Pentru ca penticostalii spun ca ei vorbesc in limbi neintelese, bazandu-se pe acel pasaj (nu ce spune penticostalul nostru, ca vorbesc in limbi ale popoarelor).