View Single Post
Vechi 10.03.2018, 14:34:49
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Krautrock Vezi mesajul
Ateii au o metoda mult mai simpla. Pur si simplu iarta, fara sa mai fie nevoie de jertfa.
Wishfull thinking. Sau mai pe romaneste: povesti.
Un criminal trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut.

Citat:
Aha, deci sunteti Papa!
Daca chiar aveti impresia ca doar papa sau patriarhul sunt reprezentantii lui Dumnezeu, gresiti.
Orice crestin este un ambasador al Domnului. Asa spune Apostolul in cartea sfanta a crestinilor: "Noi dar, suntem trimiși împuterniciți ai lui Hristos"
Citat:
Iar ca sa aflati, am sa va spun un banc:
"Papa ajunge in Romania. La aeroport este intampinat de o limuzina luxoasa. Soferul limuzinei ii deschide usa si il pofteste inauntru. Atunci Papa ii spune:
- Fiule, am o mare rugaminte la tine. Niciodata in viata mea nu am condus o masina. Nu am avut niciodata sansa asa ca te rog pe tine sa ma lasi sa conduc aceasta limuzina.
Soferul nu a acceptat initial dar dupa insistentele Papei a cedat.
Urca Papa bucuros la volan si incepe sa conduca nebuneste, cu 200 km/h prin centrul Bucurestiului. La un moment dat o masina de politie il observa si incepe urmarirea. Dupa ce opreste soferul iresponsabil, politistul bate in geamul masinii iar Papa deschide. Vazandu-l, politistul se scuza pentru un moment si-l suna pe seful sau:
- Sefu', ce sa fac ca am prins pe cineva care conducea cu 200 la ora?
- Pai... aresteaza-l!!!
- Nu cred ca pot sefu', ca-i mare!
- Ce e... primar?
- Nu!
- Da ce... ministru?
- Nu sefu'!
- Da cine ma... presedintele?
- Nici asta!
- Pai zi dr****** cine e!!
- Sefu'... eu cred ca-i Dumnezeu, ca Papa-i conduce masina!"
Bancu'-i tare, merci
Citat:
Crestinismul, la fel ca orice sistem de idei e o rabla.
Nu zic nu. Tot ce e "-ism" poate ajunge o rabla.
Insa in crestinim ai sansa sa-L cunosti si sa comunici cu Dumnezeu, creatorul universului.
Iar comuniunea cu El nu-i o rabla ci e cea mai mare valoare la care poate aspira un om.
Reply With Quote