Citat:
În prealabil postat de catalin2
Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
controversa mariei a fost rezolvata de unul care avea in cap cateva miliarde bune de-alde noi cu cuvintele astea:
"credem in pururea fecioria mariei, desi nu este explicata in cartile sacre".
|
Vezi daca nu stii prea multe despre ce spune invatatura ortodoxa? Acolo spune de pururea fecioria Sfintei Maria, adica de faptul ca si dupa nasterea lui Iisus a ramas Fecioara, desi asta nu este expliata in Sfanta Fecioara. Protestantii (sau unii din ei), de exmplu, recunosc faptul ca Fecioara Maria a fost fecioara, dar spun ca dupa aceea a mai avut copii, deci nu a ramas fecioara. Despre asta e vorba acolo.
|
mi-e absolut imposibil sa inteleg care a fost procesul prin care ai dedus asta. de obicei inteleg cum si de unde le scoti, dar acum mi-e imposibil. pasajul respectiv nu are nicio legatura cu protestantismul ci doar cu maria.
pe de alta parte contest ca e asa cum scrii, nu cred ca protestantismul spune ce zici tu.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Last edited by Ali Baba; 10.04.2018 at 13:23:06.
|