View Single Post
Vechi 30.04.2018, 20:09:42
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul

Era evident ca tu contesti spovedania, la asta duc aceste conceptii, asa cum arata cei ce sunt impotriva.
nu stiu de unde le scoti...

am spus ca nu cred ca trebuie obligatoriu legata de impartasanie, ca sunt taine fundamental diferite.

dar deja devine ridicol... blogul respectiv este destinat exclusiv studentilor la teologie, pagina aia este pentru anul iv, teoriile tale calugaresti au valoare doar pt habotnici. putem cauta un manual...

si este incredibil cat de usor pui semnul egalitatii intre spovedaniile facute in public si ce discutam noi aici.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ti-am spus ca acesta e un argument pentru cei credinciosi, tu insisti pentru niste lucruri pe care nu le intelegi.
nu, tu nu intelegi, nu intelegi ce este acela un argument, pur si simplu. cand spui ca biserica este infailibila este exact cum spui ca papa este infailibil, este exact acelasi lucru ca si pseudoargument. si mai spui si traznai, adica pt credinciosi, ca si cum catolicii papei nu ar fi credinciosi...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.

Last edited by Ali Baba; 30.04.2018 at 20:14:50.
Reply With Quote