View Single Post
Vechi 30.04.2018, 22:20:01
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
mai omule, argument inseamna . Raționament, dovadă adusă în sprijinul unei afirmații
tu ai "argumentat" cu biserica e infailibila spunand ca este un "argument" valabil pentru credinciosi. eu ti-am raspuns ca asa poti "argumenta" absolut orice, ca este exact acelasi lucru cu infailibitatea papei.
tu ai revenit insistand ca este valabil pentru credinciosi, ca si cand eu nu as fi inteles de prima data, ceea ce era implicit si in raspunsul meu.
dar mesajul tau cuprindea o traznaie, si care chiar ar avea legatura cu caracterul persoanei care a comis-o, pentru ca asa cum tu sau credinciosii ortodocsi isi considera biserica infailibila asa si catolicii isi considera papa infailibil. ergo, traznaia e ca tu nu-i consideri pe catolici credinciosi... panimaiesi?

ps.o sa incerc sa gasesc chiar manualul principal folosit la teologie.
Eu am spus de limbajul folosit de tine si de aroganta ta, ai ajuns sa-mi vorbesti arogant si sa te vezi superior, avand in vedere ca simpllu s-a aliat cu tine (cum face de fiecare data, cu oricine sustine ce spune el).
Ai aratat de fiecare data ca nici nu intelegi, pe langa faptul ca nu ai cunostinte. Nu ti-am dat tie niciun argument, tu te-ai bagat in discutia mea cu altcineva, argumentul ala nu era pentru tine. Infailibilitatea Bisericii este o invatatura a Bisericii, nu este o afirmatie a mea. Si catolicii au infailibilitatea cultului lor. Infailibilitatea papei este altceva decat infailibilitatea Bisericii. Sunt lucruri pe care nu le intelegi, dar te bagi in discutie degeaba.
E a multa oara cand arati ca nu stii sa discuti, nu mai vreau sa discut nimc cu tine. Ai zic ca pleci.
Reply With Quote