View Single Post
Vechi 30.04.2018, 22:47:15
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu am spus de limbajul folosit de tine si de aroganta ta, ai ajuns sa-mi vorbesti arogant si sa te vezi superior, avand in vedere ca simpllu s-a aliat cu tine (cum face de fiecare data, cu oricine sustine ce spune el).
Ai aratat de fiecare data ca nici nu intelegi, pe langa faptul ca nu ai cunostinte. Nu ti-am dat tie niciun argument, tu te-ai bagat in discutia mea cu altcineva, argumentul ala nu era pentru tine. Infailibilitatea Bisericii este o invatatura a Bisericii, nu este o afirmatie a mea. Si catolicii au infailibilitatea cultului lor. Infailibilitatea papei este altceva decat infailibilitatea Bisericii. Sunt lucruri pe care nu le intelegi, dar te bagi in discutie degeaba.
E a multa oara cand arati ca nu stii sa discuti, nu mai vreau sa discut nimc cu tine. Ai zic ca pleci.
nu am parti-pris-uri, nu am niciun fel de aliante, nu am avut si nici nu am, nu port pica nimanui si nu scriu niciodata ceva cu care-mi propun sa ranesc pe altcineva, daca o fac sau am facut-o vreodata am regretat imediat si-mi cer scuze.

te asigur, insa, ca mai sus a fost vorba exact de ce am scris eu in mesajul anterior. ca unii considera ca infailibilitatile pot fi diferite? sa fie sanatosi, dar asta nu inseamna ca nu gresesc. pentru catolici Papa reprezinta intreaga Biserica si este infailibil. eu asta inteleg, tu zici ca nu inteleg deci tu esti de alta parere. pentru ortodocsi Biserica Ortodoxa este infailibila. asta inteleg eu din ce ai spus, mai mult, zici ca este chiar invatatura Bisericii. ok, inteleg. ai ceva de spus? nu "inteleg" bine?

da, am zis ca plec... sper sa si reusesc, dar uite ca nu ma pot abtine sa deschid forumul...
oricum, o sa incerc sa gasesc manualul dupa care invata viitorii preoti ortodocsi in anul 4...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote