Subiect: Scurt pe doi
View Single Post
Vechi 15.05.2018, 18:41:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit, marți, la vârsta de 81 de ani. El a fost adus de urgență, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, în urma unor complicații cauzate de diabet, au anunțat reprezentanții unității sanitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, Silvius Negoiță, decesul fostului comentator sportiv Cristian Țopescu a survenit marți, în jurul ore 16.00, după ce pe parcursul zilei, starea sa s-a înrăutățit.

Cristian Țopescu a murit pe Secția de Terapie Intensivă, el fiind internat în urmă cu o săptămână din cauza unor complicații provocate de diabet.

"Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", potrivit unui anunț al Spitalului Elias din Capitală.

Fostul comentator sportiv suferea și de alte boli cronice.

Cristian Țopescu avea 81 de ani și a fost comentator sportiv și politician, fiind ales senator de București, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Gheorghe Hagi: Vocea lui Cristian Țopescu va rămâne vie și inconfundabilă.

Marele fotbalist Gheorghe Hagi a transmis, marți, un mesaj de consoleanțe la moartea fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, precizând că România pierde un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârșit și un patriot.

"România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârșit, un patriot. Vocea lui Cristian Țopescu va rămâne vie și inconfundabilă. Odihnește-te în pace, Cristian Topescu!", a scris, pe pagina sa de Facebook, marele fotbalist Gheorghe Hagi.

Actualul manager al FC Viitorul a atașat mesajului și un clipuleț în care Cristian Țopescu îi comentează celebrul gol împotriva Argentinei de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994.

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit, marți, la vârsta de 81 de ani.

El a fost adus de urgență, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, în urma unor complicații cauzate de diabet, au anunțat reprezentanții unității sanitare. Cristian Țopescu avea 81 de ani și a fost comentator sportiv și politician, fiind ales senator de București, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Nadia Comăneci, despre cel care i-a comentat 10 de la Montreal: Va rămâne mereu in inimile noastre

"Astăzi este o zi trista. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulțumesc, Cristian pentru momentele minunate", a scris Nadia Comăneci pe Facebook după ce Cristian Țopescu a decedat la vârsta de 81 de ani.

Ivan Patzaichin: Cristian Țopescu știa tot despre mine și despre sportul meu

Ivan Patzaichin, fost canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară, a declarat, pentru Prosport, că l-a cunoscut pe Cristian Țopescu la Jocurile Olimpice din Munchen și l-a respectat de-a lungul carierei entru seriozitatea de care a dat dovadă.

"Nu-mi vine să cred, pleacă cei mai buni oameni din sport în ultimul timp. L-am cunoscut la Jocurile Olimpice din Munchen, era cu zâmbetul pe buze, știa tot despre mine și despre sportul meu. Apoi, m-a invitat în studioul Televiziunii Române, imediat după Munchen, am făcut un reportaj foarte interesant. De atunci, s-a legat o prietenie solidă între noi doi. Un adevărat profesionist, se documenta enorm înainte de o transmisiune. Ultima dată ne-am întâlnit acum mai puțin de două luni, era cu zâmbetul pe buze, așa cum era mereu, cu o vorbă bună pentru fiecare", a declarat pentru ProSport legendarul Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic și mondial", a declarat Ivan Patzaichin, fost canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară.

Andreea Răducan, despre Cristian Țopescu: Mi-a insuflat hobby-ul pentru jurnalism

Multipla campioană Andreea Răducan, actual președinte al FR de Gimnastică, a declarat, pentru ProSport, că cel care i-a insuflat hobby-ul pentru jurnalism a fost Cristian Țopescu, fostul comentator sportiv decedat marți la vârsta de 81 de ani.
Dumnezeu sa-l ierte !