Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 24.03.2008, 00:32:22
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat

offf, mai Traditie, de unde le scoti?? ce vrei sa zici, ca daca un om sufera de un anume handicap fizic, atunci si sufletul ii este handicapat?!

uite, chiar am vazut un articol recent despre un tanar care s-a nascut fara picioare, era o poza cu el, trupul ii era lipit pe un skateboard.

Handicapul e doar în mintea lui lipsita de credinta. Cine s-a nascut fara picioare, sau nu a crescut în înaltime sau orice altceva trebuie sa astepte sa-l ajute Dumnezeu. Totul tine de constiinta, daca tu constientizezi ca poti fi asa cum doresti, deja pe jumatate ai devenit, dupa cum zice Domnul: "Cele ce cereti, sa credeti deja ca le-ati primit".

Dar mai este ceva: trupurile noastre sunt lipsite de vlaga, energia copiilor si a tinerilor nu este a lor ci a Duhului Sfânt si ca sa fim fericiti în vesnicie trebuie sa dobândim o energie care sa ne fie proprie, ontologica.

Am observat ca fiind constient de asta, cu timpul,cu saptamânile, acumularea acestei constiinte (fara nici o actiune deosebita, prin reamintirea spontana) produce o schimbare, chiar dobândesti o energie si cu timpul poate si confort.

2 Tesaloniceni 3:10 Cãci si cand ne aflam la voi, v-am dat porunca aceasta: dacã cineva nu vrea sã lucreze, acela nici sã nu mãnance.

Citatul se refera la o comunitate ]n cadrul careia trebuie sa existe o rânduiala.

Eu nu acel lucru pentru ca azi se pune prea mult accent pe munca în manastiri,când ele ar trebui sa fie asezaminte dedicate contemplatiei.

Manastirea e altceva decât o comunitate lumeasca, are alte reguli.
Reply With Quote