Citat:
În prealabil postat de Danuta
Sa stii ca si eu sunt la fel de revoltata ca si tine, asa ceva nu ar trebui publicat in ziare si nici la tv nu ar trebui sa li se faca atata publicitate. Sunt oameni disperati, care recurg la masuri disperate si prostesti parerea mea. Ar trebui eliminate, lumea ar trebui invatata ca aceste femei nu fac decat sa aduca raul si deznadejdea in viata unei persoane. Si ar mai trebui ca in aceste anunturi sa apara intr-un colt si un avertisment ( cum apare pe pachetele de tigari ) cu ce canoane se dau pt aceste femei si pt cine apeleaza la ele.
|
Nu degeaba se zice ca banul este ochiul dracului.Cei din presa sunt dispusi sa dea la mica publicitate aproape orice anunt daca li se ofera bani, bani pe care "vrajitoarele" ii vor recupera de la oamenii care isi pierd capul din cauza stresului si nu mai gandesc logic. Se construiesc peste tot vile ale unor vrajitoare, si te apuca rasul cand vezi pe pancarda de pe poarta tot felul de promisiuni :)) . Cred ca singurii vinovati sunt cei care merg la vrajitore altfel fara ei ...acestea nu ar avea din ce traii.Tiganul stie sa faca doua lucruri pe care nimeni nu la poate face ca el: sa cante si sa minta!