Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Protocoalele inteleptilor sionului sunt un fals fabricat din cate stiu la inceputul secolului 20 in Rusia.
A veni cu astfel de protocoale este strain de spiritul crestinismului ortodox autentic. Pentru ca [color=red]ordodoxia este opusa barfei[/color] si [color=green]ortodoxia este opusa teoriei conspiratiei.[/color]
Un crestin ortodox autentic nu trebuie sa creada orice zvon.. nu trebuie sa fie credul la orice minciuna.
Efeseni 4:14 Ca sa nu mai fim copii dusi de valuri, purtati incoace si incolo de orice vant al invataturii, prin inselaciunea oamenilor, prin viclesugul lor, spre uneltirea ratacirii,
|
Daca protocoalele sunt false de ce ele se aplica punct cu punct in viata de zi de zi?
|
Am spicuit, doar, cei drept, parerile exprimate... Ce mi se pare mie important, este urmatorul lucru: Sa nu ne pierdem sufletul! Acest lucru se poate face doar daca ni-l vindem, participam (acceptam) targul... Ca "partenerul" este un viciu, masoneria, clevetirea, lenea, vrasmasul, etc... nu are, cred, asa mare importana. Oricum, nu ni-l vom salva ascunzandu-ne in crapaturile pamantului. Mucenicia, nu este o fuga din fata nenorocirilor ci asumarea libera a credintei dincolo de ce ni se poate intampla in trup. Daca trebuie sa ne pregatim de ceva, cred ca pentru asta trebuie sa ne pregatim, avand la indemana cea mai teribila arma impotriva vrasmasului : rugaciunea impletita ca dragostea.
Doamne Ajuta!