Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 30.07.2018, 17:23:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
cataline, dintre noi doi tu esti singurul care crede ca nu greseste niciodata. ma pasioneaza istoria crestinismului si aproape tot ce scriu aici este legat de asta.
Tu ti-ai creat o impresie gresita si despre ce crezi tu, nu doar despre crestinism. Cum sa te pasioneze istoria crestinismului cand tu ai scris tot timpul impotriva crestinsimului? Pe tine te pasioneaza doar minciunile despre crestinism si nu suporti ca cineva sa te contrazica. dar tu nu te gandesti ca ai intrat pe un forum ortodox, tu iti bati joc de credinta celor de pe forum si apoi tot tu te crezi nedreptatit. Cum ti-am zis, ti-ai creat o lume paralela cu adevarul despre tot, inclusiv legata de ceea ce crezi si faptele tale. Nici macar nu inteleg cum iti poti imagina ca un credincios sa-si renege credinta ca vii tu si spui niste aberatii fara nicio argumentare, trebuie sa ai o intelegere deformata si despre realitatea inconjuratoare.
Citat:
tu nu accepti nici macar ideea ca exista posibilitatea ca biserica ortodoxa sa nu respecte istoria iudeo-crestina, darmite sa o incalce! evident, nefiind singura care face asta. tot ce faci este sa cauti surse obscure pe internet si sa le prezinti ca argumente irefutabile, de exemplu eu nu citez niciodata wikipedia, dar tu o faci constant, pentru ca esti lipsit de alte surse. m-am convins ca nu ai nici surse primare, de la un preot, bunaoara. de aici punctele tale de vedere eretice. dar nu este, de fapt, nicio problema aici, problema incepe cand nu intelegi un mesaj si raspunzi la el, ti se explica ca ai inteles gresit si tu iti adaptezi pur si simplu replica ca sa ai mereu dreptate, dar iti acuzi interlocutorul, fie eu fie oricine altcineva, ca este prea mandru ca sa recunoasca ca a gresit! tocmai tu! :)))
Aceeasi vorbarie fara rost, facuta doar din parerile tale gresite. Nu-mi mai pierd timpul cu tine sa-ti dau explicatii de acum incolo.
Citat:
in fine, poti sa mai cauti fo' doua saptamani, peste tot vei gasi ca majoritatea cercetatorilor considera ca, cartea lui iov a fost scrisa de cei intorsi din exilul babilonian si daca gasesti pe net si explicatia exacta, posibil sa fie pe undeva, vei observa ca este cea data de mine. cum i-am scris unui coleg si tu crezi ca moise a scris cum a murit...
E plna lumea de habarnisti care au o parere. Unii se apuca sa scrie si carti. Si cei ce au facut Zeitgeist nu erau muncitori sau tarani, tot cercetatori si oameni de stiinta si ei. Singura pronblema e ca tie nu-ti place adevarul, parca ar fi dusmanul tau.
Citat:
in orice caz, sa faci punct din virgula e cam mult chiar si pentru tine. ar trebui sa te autoraportezi, sa stie si adminul ce esti capabil sa faci. dar si chestia despre calugarie, "doar n-ai vrea sa renunte la tot pentru nimic", ar trebui s-o raportezi. si mai ai tu si altele...
Daca citeai si tu Sfanta Scriptura vedeai ca fariseii cautau sa gaseasca mtovie pentru ca nu le placea sa fie contrazisi si certati. Cum nu gaseau incercau si sa nascoceasca ei niste acuzatii. Asa esti si tu, repeti iar aberatia asta pe care ti-am mai explicat-o, adica ma acuzi pe mine de ce spun lucruri pozitive despre calugari pe un forum ortodox. E evident ca nu poate fi niciun dialog cu tine, nu mai am nicio speranta.
Reply With Quote