Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 02.08.2018, 16:26:59
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
cu atat mai mult, ar trebui sa-ti demonstreze ca nu ma incadrez deloc la ce scrii, nu port pica, nu dusmanesc pe nimeni, nu caut razbunare...
Nu ti-am zis eu ca tu te vezi si pe tine intr-o lumina gresita, aproape de sfintenie? Ai fost agresiv in multe mesaje si ai si jignit, inclusiv in acest mesaj. De asemenea, in ultimul timp am vazut ca preocuparea ta a devenit sa ma ataci la aproape fiecare mesaj (chiar si cele care nu sunt adresate tie) si sa gasesti cate o acuzatie falsa, exact ce face si userul catolic de vreo cativa ani (fara sa reuseasca vreodata sa aiba dreptate). Deci porti si pica si esti razbunator.
Citat:
as fi putut accepta ca te-ai exprimat gresit, daca ai fi spus macar asta, dar nu, tu-ti sustii in continuare grozavia.
Nu pot sa recunosc ceva neadevarat, doar pentru ca sa iti dau tie dreptate, pentru ca nu stii despre ce e vorba si nascocesti false acuzatii. Nici macar nu ai aratat ce e gresit acolo, tu repeti tot timpul ca e gresit. Habar n-am ce ti-a trecut tie prin cap. Eu am explicat ce am spus, nu ma mai acua de falsele tale neintelegeri, ajung sa ma gandesc ca tu chiar esti un trol care vrea doar sa-si bata joc de userii de pe forum. Am mai citit pe blogul cuiva ca poveste el cum a intrat pe forumul ortodox si cat s-a mai distrat acolo pe seama credinciosilor de acolo (el fiind necredincios, dorind doar sa troleze).
Citat:
tu traiesti pe o planeta numai a ta si a altor cativa ca tine. esti obtuz, nimic nu intra, nu poti procesa nimic. chiar imi vine acum sa-ti zic vreo doua, dar ma abtin, credinta este credinta, punct. ce treaba am eu sa atac credinta cuiva? unde fac asta? istoria este istorie, este cu totul altceva, eu scriu numai din punctul asta de vedere. daca tu nu intelegi cat de important a fost alfabetul fenician sa fii sanatos, daca tu nu intelegi cat de importanta a fost cultura greaca, sa fii sanatos. de la scrierea povestii lor si pana la o prezentare alegorica a acesteia, de la alfabetizare pana la elenizare, uite un exemplu de drum parcurs in mod evident, numai un obtuz ca tine il poate nega. si vezi ce emisiuni cauti sa-l gasesti si pe asta pe undeva.
Tu chiar nu stii ce spui, cum unde ataci credinta? Tu tot timpul spui minciuni despre crestinism si Sfanta Scriptura, ce legatura are asta cu istoria? Spui ca Sfanta Scriptura este falsa, pe baza unor istorisiri se doi bani luate din Zeitgeisturile tale. ca sa fie istorie certa trebuei sa ai dovezi, nu istorisiri fantastice plasmuite de mintea cuiva. Noi avem singura sursa existenta, scrisa chiar de cei in cauza, evreii. Restul sunt fabulatii fara nicio dovada, pe care orice om le poate emite. Si cu asta am terminat orice dialog cu tine, asta sper sa fie ultimul mesaj. Pe langa faptul ca spui numai aiureli ai devenit si foarte agasant si rautacios. Cauta-ti si tu o ocupatie mai productiva, eu nu mai am de gand sa-mi pierd timpul cu tine, imi pare rau ca mi l-am pierdut si pana acum, am crezut ca ai bune intentii.
Reply With Quote