Citat:
În prealabil postat de simpllu
|
ala e un site paranoid.
eu sunt pentru un stat laic, 100% emancipat de sub influenta Bisericii. consider ca orice suma de bani plecata de la buget catre Biserica este un furt si influenteaza negativ dezvoltarea tarii. as participa la un referendum care sa stabileasca chiar constitutional laicitatea statului. mi se pare aberant ca Biserica sa fie finantata de stat, ca oamenii bisericii sa fie platiti de la buget, despre cat de stupida este situatia manastirilor si a calugarilor si calugaritelor salariate nu mai discut.
n-am sa particip la acest referendum, nu pentru ca nu sunt de acord ci pentru ca Bisericii nu trebuie sa i se permita sa se amestece in probleme laice.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
|