View Single Post
Vechi 20.09.2018, 08:33:28
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Asta ma face sa banuiesc ca fiul tau e minor si n-are drept de vot pe 6-7 oct.

Daca asta pregatesti fiului tau caruia i-am urat "La multi ani", oare asta va avea cati ani va trai?

52. Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toți cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.(Mt26,52)
iti "multumesc" ca ne porti de grija, poate ar trebui sa te gandesti mai mult la tine. oricum, daca te preocupa chestia asta afla ca aceasta ar fi prima oara cand ar putea vota. are alte preocupari, pentru el sunt "fleacuri" si nu vreau sa-l influentez. peste 50 de ani eu voi avea suta. :))

in ceea ce priveste citatul, pai voi sunteti cu sabia, de altfel intotdeauna Biserica a ridicat sabia, omul de rand s-a supus sau in foarte putine cazuri s-a aparat.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Cadrul legal in care traiesc crestinii este o misiune a Bisericii(dpmdv), nu este o chestiune exclusiv laica. Nu-i asa?
punctul tau de vedere este total gresit. daca ar fi dupa tine si dupa Biserica si astazi boierul te putea bate la falci pe strada.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote