View Single Post
Vechi 22.09.2018, 21:27:58
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Thumbs down Despre "ragetele puternice de magar"!

Vreau sa vorbesc despre oamenii fara principii si coloana vertebrala. Am un coleg care tot timpul imi vorbea cu admiratie de Dragos Patraru si ne citea fragmente din emisiune cateodata. Acum ne-a citit din nou fragmente din ultima sa emisiune. Nu i-am spus colegului ca sunt ca niste ragete tari de magar aceste cuvinte.

„Pentru mine, bunicii care își cresc nepotul după ce părinții au plecat la muncă în străinătate și nu mai au habar de cel mic formează o familie. Mama singură care își crește singură copilul formează împreună cu acesta o familie, iar două fete ori doi băieți care se iubesc ar trebui să poată să formeze o familie dacă vor. Sunt adulți, sunt ca oricare dintre noi, de ce nu? Aaa, știu de ce nu! Pentru că «nu așa se făcea pe vremuri», nu? Dar știți ce nu se mai făcea pe vremuri? Biserica interzicea spălatul corpului sau parfumatul pe motiv că invită la desfrâu. Medicina susținea că apa deschide pielea și astfel intră bolile în corp. Oamenii nu se spălau decât dacă îi prindea ploaia - prinți, nobili, familii regale se nășteau și mureau puțind ca niște șobolani morți. Ce vreau să spun, toate se schimbă pe lumea asta și toate trebuie să se schimbe în felul în care tot mai mulți oameni să aibă de câștigat tot mai multe drepturi și mai multe libertăți. Este direcția în care merge omenirea“, a explicat Dragoș Pătraru.
Preluat de pe : https://adevarul.ro/entertainment/tv...3ce/index.html

Ce nu stie acest individ, ca ce nu se schimba, e Cuvantul lui Dumnezeu,Biblia. Asemenea indivizi cu "papagal,i muschi si fara creier sunt formatori de opinie actuali. Nu stiu nimic ,cred ca daca ai discuta cu ei, ce au citit in viata lor ,e foarte sumar si in principal s-ar rezuma la Times New Roman, sau Ziare si reviste. Despre Biblie n-are rost sa ma intreb.

Am vazut ieri un reportaj cu portiuni din predica unui preot parca din Sibiu. El facea niste observatii absolut normale legat de drepturile noastre de a vorbii de familie si drepturile familiei, si despre homosexualitate. Oare un preot nu are dreptul in Biserica sa spuna Adevarul? Cei de la ProTV cu Glasul lor puternic, te convingeau cumva ca parintele abuzeaza de drepturile homosexualilor si ca e partinitor. Noi care avem o varsta ,trecuti de 40 -50 de ani stim niste lucruri, dar pe tineri le poate modifica gandirea.