View Single Post
Vechi 24.09.2018, 11:21:22
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Așa și eu trebuie să te cred pe tine și pe oricine intră în direct la europafm. :))
E la mintea cocoșului că nu împarți pliante unui copil fără drept de vot. Ori cea care inventat minciuna habar nu are să inventeze ceva credibil, ori popa ala e dus cu pluta. Eu nu exclud nici a doua variantă, dar prima e mult mai credibilă.
treaba cu pliantele e clara. ma intreb de ce sa minta femeia aia intr-o asemenea chestiune...

Citat:
Scrie negru pe alb care ste proiectul delege și care sunt modificările, dar îți place ție să faci pe deșteptul.
cateodata nu te inteleg. bun, tii sa-mi contrezi mesajele, asta inteleg, dar si pe cele neutre? am scris ca toate nelinistile voastre sunt acoperite in lege. vrei sa spui ca nu-i asa? tot ce veti reusi va fi ca nu se poate schimba paragraful decat odata cu constitutia. dar daca niste homosexuali tin neaparat sa ocoleasca constitutia vor reusi!

Citat:
Caută în manual, nu pe net. Media nu vorbește depsre așa ceva din moment ce au fost plătite să tacă.
asta e abureala, scuzati expresia...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote