View Single Post
Vechi 24.09.2018, 16:15:15
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
El își sumă afirmațiile facute într-o carte, într-o conferință, a participat la dezbateri publice.
Hai că am luat-o pe arătură! Chiar nu mă interesează ce crezi tu despre el sau alții.
fii atent, incearca sa gandesti rational:

1.homosexualii spun despre ei ca n-au ce face, ca s-au nascut asa, ca tine de biologie, de genetica, de alte d'astea.
2.cei mai multi dintre noi contestam ce spun ei despre ei, noi suntem siguri ca e ceva ce tine de alegere sau ceva dobandit cumva in timpul maturizarii sexuale, poate un pic mai devreme, poate un pic mai tarziu.
3.daca avem noi dreptate cum ii putem "vindeca"? tine de vointa lor! deci daca se pot abtine de la ceea ce ei considera singura posibilitate de a obtine placerea sexuala.
4.daca ii putem "vindeca" inseamna ca ei au dreptate si ca este ceva ce nu tine de alegerea lor. atunci, de ce sa-i "vindecam"? chestia asta se bate cap in cap cu credinta... oricum, daca este valabil acest punct, intelegi cat de aiurea este dihotomia asta planetara vizavi de homosexualitate?
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote