View Single Post
Vechi 26.09.2018, 00:28:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
e vorba despre o institutie de invatamant, nu au avut ce face, trebuia sa-l dea afara. daca vrei sa facem o analogie corecta ar trebui ca un master la asistenta sociala sa declare ca alcoolicii sunt niste oameni decazuti si vor arde in focul ghenei, cam asa ar fi... il dadeau sigur afara...

dar uita-te la motivatie, judecatoarea spune ca este nevoie de incredere, asistentul social lucreaza cu persoane vulnerabile si are o putere considerabila asupra vietilor lor. e corect. pana la urma chiar daca nkole este competent este importanta increderea pe care i-o acorda omul respectiv si daca este homosexual...

nu cred ca e cazul sa punem noi la indoiala un judecator britanic, aia sunt supercorecti.
E corect si logic ce argument am adus eu, e o aberatie ca un asistent sa creada ca alcoolismul e un lucru bun, altfel i-ar trata discriminatoriu pe alcoolici. Judecatorul britanic aplica legea din tara lui, deja propaganda homosexuala le-a spalat creierii. Pentru ai a spune ceva negativ despre homosexualitate este echivalent cu discriminarea sexuala sau rasiala. Acel asistent, din ce rezulta din acele surse, a fost exclus doar pentru ca a afirmat ceva negativ despre homosexualitate, probabil au cautat apoi un motiv mai cosmetizat.
Reply With Quote