View Single Post
  #182  
Vechi 28.09.2018, 06:13:20
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 20.10.2017
Mesaje: 707
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
„Din punct de vedere eclesial, orice relație carnală care este în afara căsătoriei și care nu privește procrearea, chiar și în cadrul familiei, este socotită o alunecare de la împlinirea poruncii lui Dumnezeu”..
neata!
frumoase, corecte si lipsite de patima cuvinte. printre putinele citate care chiar indruma credinciosii fara patima. episcopul asta e altfel.

am subliniat paragraful de mai sus pentru ca in urma cu mai mult timp am spus acelasi lucru despre relatiile trupesti ale preotilor casatoriti ale caror sotii sunt la menopauza. fireste, habar n-aveam ce spune biserica, socoteam ca este ceva ce tine de moralitate, de bun simt. am fost atacat instantaneu la modul suburban de catre doi sau trei colegi, nu-i mai amintesc. sunt bucuros ca am avut dreptate. :))
__________________
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote