View Single Post
Vechi 09.10.2018, 22:57:24
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.”

Au trecut alegerile astea ptr referendum. De multe ori dupa niste alegeri dinastea imi aduc aminte de Mark Twain cu ale sale vorbe de succes: "€žDacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm."€

Jocurile zic eu au fost facute dinainte . Eram intr-o minoritate completa in birou, vinerea inainte de alegeri. Toti chititi sa nu mearga la vot.Dar parca duminica, cand am mers la vot cu sotia, si am vazut ca pe pagina noastra doar o persoana semnase, desi era catre ora 19, am ramas cam masca ,parca nu ma asteptam sa fie chiar in halul asta treaba.

Toate au fost judecate cred eu dinainte, ca sa nu putem sa ne spunem parerea ,cea mai buna arma dupa 90, diversiunea, fiind scoasa iara la inaintare. Ba, ca ce intrebare, ca de ce nu au pus intrebarea bine,ba ca eu stiu ce interes are Dragnea,ba ca nimeni nu are nici o treaba cu homosexualii aia ca altele sunt problemele PSD-ului,ca de ce nu a facut Biserica referendumul?... eu nu sunt cu partidele astea... mi se face lehamite.

Parca ce m-a deranjat mai tare ieri, si am rabufnit. Avem un post cam cretin de radio in birou,(habar n-am cum ii zice ca nu il suport)la un moment dat atat de dobitoci au fost ca sau legat si de Nesu si Ogararu ca sau dus la vot. Nimeni nu s-a sesizat ,ca el(Nesu) a spus ca ar aduce si rampa de acasa sa mearga la vot. Da el un om cu handicap motor a zis ca aduce de acasa rampa numai sa mearga la vot. Si nimeni nu s-a sesizat! Ba oare dece merge omul asta asa disperat la vot?...Comentatori postului asta dubios ,mi se pareau totdeauna niste natarai,dar acum parca au suit mult mai sus, pe directia asta.

Parerea mea ca suntem o tara prea mare, ca sa putem vota asa "de capul nostru".
Dumnezeu sa ne dea putere si rabdare ptr vremurile ce au sa vina.